Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Lina - 10 januari 2011 21:24

Igår fick jag en god middag av Erik. Han hade lagat "äppelbiffar" av älgfärs med klyftpotatis, lingoncreamfraice och broccoli. Såååå smaskigt alltså! Skönt att få komma hem efter en lång arbetsdag på tio timmar och middagen blir lagad och disken är diskad. Bara att lägga sig på soffan och lata sig!


Idag har jag varit ledig så jag tog sovmorgon till tio. Kunde inte sova längre eftersom jag blev så kissnödig och hungrig (vilket jag jämt är nu för tiden). 


Efter frukost googlade jag runt lite på nätet för att läsa om hur det är att resa i Thailand med små barn. Det är nämligen så att mamma snart fyller jämt och vill att vi, hela familjen, åker till Thailand tillsammans i november månad. Då är bäbisen åtta månader. Jag tror inte att det blir några större problem, men däremot kan det blir större problem med att få med mig pappan, Erik alltså. Han är inte lika sugen på att resa så långt och så länge. Planen är att stanna i tre veckor. Vi får väl se hur det blir... jag tror iallafall att vi bokar men med avbeställningsskydd. Det beror ju helt på hur bäbisen mår och hur vi mår... Det kan ju faktiskt bli skoj att göra nåt annorlunda tillsammans och speciellt när hela familjen ska iväg. Kommer säkert aldrig att hända igen så jag vill gärna passa på när tillfället ges. =)


I eftermiddags åkte jag inte till Åre by en sväng för att fika med Anna och Helena (några av mina bästa kompisar här uppe). Vi gick på gamla hederliga Lok å latte eller Bahnhof som det nu heter och åt en Dagens lunch och i efterrätt blev det en smarrig tjock chokladboll med pärlsocker och kaffe. Det är alltid lika trevligt att få träffas en stund och vi hade mycket att prata om. Gick sen en sväng i affärer och jag köpte mig en yogamatta på Intersport och ett ljus med fat på Kaktus. Har nu storstädat bort julen här hemma och lagt fram nya blåvitgråa dukar och har till och med köpt vita tulpaner för att få lite ljusare stämning.


Tänkte också skriva om att vi nu söker ny bostad från och med april/maj någongång. Gärna i Östersund eller strax utanför, en lägenhet eller ett hus, möblerat eller omöblerat spelar ingen större roll. Erik ska börja jobba (utbildning) i stan på krim-jouren i maj. Vi är dessutom uppsagda från vår lilla stuga i Såå nu också från sommaren. Det känns lite sorgligt men samtidigt kunde det inte bli bättre med tanke på att Erik ändå ska in till stan ett halvår och jag blir mammaledig. 


Nu ska jag lägga mig på mattan och köra lite avslappningsövningar...



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards