Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Lina - 27 januari 2011 21:36

Vilket väder!! Blåsigt och kallt! Brrr.... ska nog tända upp en liten brasa här hemma. Sånt här väder vill jag inte ha! Halt på vägen är det också.


Var ledig i tisdag och onsdags och då passade jag på att inte göra ingenting, absolut ingenting speciellt! Sååå skönt! Tog långa sovmornar med E (som hade jobbat natt) och sen från sängen till soffan och tvn. Igår var vi en sväng ner till Holiday för att bada och basta. När vi kom hem så la vi oss i soffan igen... så underbart skönt att inte göra nåt speciellt. Måste ju passa på nu säger de... 


I tisdags var vi iofs iväg till barnmorskan igen. Tog blodprov och blodtryck igen och alla resultat var bra. Fick lyssna på "Maltes" hjärtljud igen och hon mätte magen på mig igen. Hade vuxit 5 cm sedan förra gången (2 v) men vikten låg på samma nivå (faktiskt några hekto ner). Det känns faktiskt mer framtungt nu och att magen är "i vägen" på nåt vis. Ryggvärken kommer och går, har jag suttit ner länge så får jag ont mitt på ryggen men går och står jag mycket så får jag lite mer ont i svanken. Foglossningarna är mycket bättre, känns nästan ingenting nu. Blir lite bättre när jag smörjer på linement.

     











Erik jobbade både tisdag och onsdagkväll/natt och då passade jag på att gå på lite "provsmakningsmiddagar" som vi i receptionen hade blivit inbjudna till. I tisdags gick vi på Wallmans salonger vilket var mycket trevligt som vanligt (3:e året jag var iväg) Hade gärna velat ha lite mer power och fart i underhållningen men det var helt klart godkänt. Igår var vi bjudna till den fina restaurangen Villa Tottebo som specialiserar sig på lokala råvaror och vin. Mycket god mat! Dessvärre gillar jag inte renkött längre så det hoppade jag över. Och vinet såklart =)     




Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards