Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Lina - 21 februari 2012 21:41

Nu ska Maja äta själv! Hon fick imorse lite yogurt i en tallrik och en sked att äta med. Det gick väl sådär kan jag säga. Det slutade med att halva köksbordet var insmetad med yogurt och bananbitar låg på golvet. Hon fick i sig litegrann då jag hjälpte henne föra skeden från tallriken till munnen men annars var det svårt. Hon försökte själv men hon fick inte upp nåt på skeden när hon "doppa" den i tallriken. Hon har fått börja träna på att använda gaffeln också som vi har småbitar falukorv på. Det går lite bättre och det blir inte lika kladdigt heller.


Här smakar vi på färsk pasta med nån fyllning - gott tycker Maja


     


Hon är så stor nu och snart är det dags för dagis, eller inte än kanske men det är iallafall hög tid att börja fundera på denna sak. Vi hade tänkt att hon skulle få börja i höst då vi båda börjar jobba igen efter sommaren. (Erik ska vara pappaledig i sommar och jag jobbar) Vi ansökte om plats på dagis här i Undersåker och vi har faktiskt blivit erbjuden en plats på Taffelbäckens förskola här så det känns bra. Vi vet inte en hur vi ska pussla ihop det här eftersom vi båda jobbar skift och mycket helger. Det kommer säkerligen att bli svårt att få det att funka med våra scheman. Det bästa vore om det fanns ett kvälls- ("Nattis") och helgöppet dagis här i Åre. Det är svårt att få barnvakt då vi inte har våra föräldrar i närheten, vilket är mycket vanligt bland folk här uppe. Här ställer kompisar upp väldigt mycket på varandra då det kniper. Här kan ni läsa en artikel i ÖP  som handlar precis om vårt stora (kommer att bli) problem och vilka lösningar vi önskar. Vi hoppas att kommunen är villiga att hjälpa oss med detta.


Annars så rullar dagarna på här. Vi leker, träffar kompisar, åker skidor och pulka, går på kyrkis, badar mm. och livet är så underbart härligt!! Det finns inget bättre än att ta hand om sitt barn. Jag njuter varje sekund då jag är med henne. Hon gör mig så lycklig och stolt. Erik är fantastisk, det finns ingen bättre än han. Han ställer upp i vått och torrt, är en otroligt bra pappa till Maja och en underbar pojkvän och sambo (blivade man!?!?)



Foton · Maja

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards