Alla inlägg den 30 juli 2009

Av Lina - 30 juli 2009 12:07

Förra freda´n var jag ut med Josefine på stråket och vi hade superskoj. Träffade på brorsan och han kompisar och vi gick in på Sommarlandet där Ständut Blakk spelade... Vilken fest! =) När stråket stängde gick på Plaza och fortsatte festa och dansa!


På lörda´n var vi ganska trött båda två, men vi tog oss upp på eftermiddagen iaf och då gick vi ner till Badhusparken för där var det Pridefestival! Lite folk, men det beror nog mest på vädret. Det var nästan inge folk inne på krogstråket heller! Fy va trist! Man tappar ju stämningen för yran. På kvällen åkte jag till Linnea, min gamla gymnasiekompis, och sen gick vi ut på stråket tillsammnans. Vi hamnade i Food-tältet där min favoriter The Women spelade! De spelar gamla godingar från 60-talet och vi röjde gärnet =)


På sönda´n åkte jag hem till Åre igen för då var det dax att börja jobba igen. Resten av veckan har jag jobbat som en galning!! Det har varit nästan fullt hotell och vi har varit en man kort både i receptionen och i Time-butiken!! Katastrof! Har jobbat över varje dag och vi har knappt fått någon rast och mat! Igår var jag kvar på jobbet till 01.00 för att jag ville röja inne på lagret innan vi har inventering. Det behövdes verkligen!


Nu har jag nyss vaknat och ätit frukost och är snart på väg på jobbet igen. Det känns som jag bara sover och jobbar, jobbar och sover.... hinner inte med så mycket mer.


Imorgon är jag äntligen ledig igen och då ska jag och några tjejer från jobbet in till Östersund och gå på yran/stråket och sen på kvällen tänkte vi åka till Sandviken på dans. Där spelar Date! Josse ska också med så det lär nog bli en rolig tjejdag/kväll!! =) Erik åker in till Östersund idag och ska stanna där hela helgen och jobba på yran.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards