Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Lina - 2 januari 2009 20:40

Det blir inte så mycket bloggande nu för tiden för min del. Jag har bara jobbat och därför har inget speciellt hänt, förutom nyårsaftonen då.


Jag var ledig efter julhelgen och då var jag bara hemma för att ta det lugnt och vila upp mig. Var dock på krogen på fredagen med min jobbarkompis Erik, vilket var kul. På söndagen åkte jag lite skidor, både på längden och utför, innan min Erik kom tillbaka från sin julhelg i Norrköping. Med sig hade han sin kompis Henke och hans flickvän Linda.


På nyårsafton jobbade jag mellan 7 och 16, och på kvällen blev det en god middag hemma hos Erik. Jag åkte ner till Åre by senare på kvällen då Erik skulle iväg och jobba. Henke och Linda stannade kvar hemma. Jag hamnade först på Holiday Club där min vän Anna och hennes vänner skulle uppträda. Därefter gick jag vidare till en jobbarkompis, Kamilla, där det var lite fest. Tolvslaget firade jag med några tusen andra personer på Åre torg. När fyverkerierna var slut gick vi ut på krogen, men det var inte så skoj faktiskt. Jag hade fått ont i halsen och var trött. Kom dock inte hem förrän 4-tiden. Nyårsdagen var jag ledig och då gjorde vi inte så mycket, hängde i Eriks stuga och tog det lugnt.


Igår var jag och Erik ut på en liten skotertur. Han har lånat hem en skoter för att provköra den för att eventuellt köpa den. Han har inte riktigt bestämt sig än hur han ska göra. Men roligt var det att köra. Jag tror jag måste ha en egen, om jag ska stanna kvar här i fjällen ;)


Ska jobba imorgon men på söndag är jag ledig igen och då ska det bli mycket skidåkning. Då måste de flesta nyårsturister ha åkt hem och backen är tom och liftköerna borta. Idag har det vräkt ner snö hela dagen, så det lär nog bli skön åkning med mycket puder. Vädret annars har varit dimmigt och blåsigt, några minusgrader och ibland några plusgrader.




Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards